Access Bars®

Wat is Access Bars®

Het is een techniek waarbij je je bewustzijns proces kunt bevorderden.  Zonder eventueel te praten kun je inzichten krijgen in je vastzittende gedragspatronen en of emoties.

 

Wat is een Bar®

Een Bar® is een energiepunt/energiebaan in je hoofd, waarin je gedachten, ideeen overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Voor de Acces Bars® zijn er 32 punten. Elke Bars® punt staat in verbinding met jou gedachte energie over dat punt bijvoorbeeld je gedachten over geld is opeslagen in de “Geldbar”. Gedachte emoties is opgeslagen in je “Emotiebar”.

Wanneer je deze Bars punten zachtjes aanraakt ontlaad je de energiebanen waardoor er meer *rust*ruimte

* ontspanning ontstaat.

 

 

Hoe gaat een Acces Bars® behandeling in zijn werk

 

Bij deze behandeling lig je op een massagetafel met je kleding aan. Wanneer je comfortabel ligt met een lekker dekentje, ga ik beginnen met het aanraken van de 32 Acces Bars energiebanen (punten) op je hoofd. Per Bar verplaats ik mijn handen in verschillende positie’s.  Indien nodig worden sommige bars wat langer aangeraakt dan andere.

 

Wat gebeurd er:

Wat er gaat gebeuren, is dat vastzittende emoties, gedachten, overtuigingen, aannames en ideeën moeiteloos je hoofd en lijf kunnen verlaten. Er komt zo weer ruimte vrij in jouw hoofd en lichaam. Alle bagage die je in de loop van de jaren op je rug hebt genomen, maar die eigenlijk niet van jou is kun je los laten.

 

 

Na de behandeling is het belangrijk om iets,zoet,zout en water tot je te nemen

 

Wat kan deze behandeling voor jou betekenen.

In het ongunstigstste geval ervaar je een uur ontspanning, alsof je gemasseerd bent. In het Gunstigstste geval, mogelijkheden van vernieuwde energie en onderstaande mogelijkheden

* beter slapen

* geduldiger

* hoofdpijnafname

* betere concentratie

* daadkrachtiger

* meer in het hier en nu

* makkelijker kunnen loslaten

* patronen inzicht

Hoe lang blijft het effect van de behandeling merkbaar cq voelbaar

Wanneer je eenmaal een Bars® behandeling hebt ontvangen, blijft deze werking doorlopen. Het is alsof je een ui pelt, de volgende behandeling word intenser omdat je dan weer op een dieper niveau verder gaat. Het meest heeft de behandeling effect na 3 a 4 behandelingen met een tussentijd van 3 weken.

 

Hoe vaak heb je een Acces Bars behandeling nodig.?

 

Jij bent degene die dat bepaald wanneer. De een vindt het prettig om het wekelijks te doen en de ander 1x in de maand. Wat ik van mijn clienten verneem,die 3 a 4 keer om de 3 weken komen is dat het word ervaren als fijn om hierdoor tot een goede ontspanning, inzichten (reset) te komen. Na deze 3 x komt men alleen voor onderhoud, 1x in de maand en of gewoon voor een nieuwe reset en of ingrijpende gebeurtenis.