Tessa

Al een aantal maanden kom ik bij Carolien voor reiki behandeling. Deze ervaar ik als heel fijn. Nu ben ik begin oktober thuis komen te zitten met een burn out en dat is geen pretje. Van zelfverzekerde, ondernemende en vol energie zittende persoon kwam er nu weinig meer uit mijn handen en piekerde ik veel.

Carolien bood een acces bar aan ipv een reiki behandeling. Op het moment dat haar handen mijn hoofd raakte, begon er van alles te gebeuren in mijn lijf. De drukte in mijn hoofd werd minder, ik kwam tot bezinning. Moest me overleveren aan een bepaalde soort rust die tot mij kwam. Ik zag ook kleuren die Carolien kon herleiden naar mijn “pijn plekken”.

Deze behandeling heeft mij echt goed gedaan. Ik kwam vermoeid en met een lege blik in mijn ogen binnen. Na de behandeling was is ontspannen en zag ik weer die twinkeling in mijn ogen. Een vervolgdatum staat al en ik kijk er echt naar uit. Bijzonder wat drukpunten op je hoofd in aanraking met haar handen met je hele lichaam en geest doet.