Dornmethode

90 min € 70,00 euro

Lees meer

Recensies

  • Willemke

    Ik ben nu een paar keer bij Carolien geweest voor een behandeling. Elke keer is het weer een andere beleving en ervaar het elke keer als prettig.  Zonder dat ik het wist kwamen er dingen te spraken waar ik mee zat, die ik eigenlijk verweg had gestopt.

    Carolien gaat hier op een professionele manier mee om, en geeft tips waar nodig. Ze geeft je alle ruimte of je er wel iets mee doet of niet. Na elke sessie voel ik mij weer helemaal  vol met energie, ook de dagen erna voel ik me goed. Zelf dat collega´s me aanspreken wat ik gedaan heb omdat ik anders uit mijn ogen kijk.

  • Tessa

    Al een aantal maanden kom ik bij Carolien voor reiki behandeling. Deze ervaar ik als heel fijn. Nu ben ik begin oktober thuis komen te zitten met een burn out en dat is geen pretje. Van zelfverzekerde, ondernemende en vol energie zittende persoon kwam er nu weinig meer uit mijn handen en piekerde ik veel.

    Carolien bood een acces bar aan ipv een reiki behandeling. Op het moment dat haar handen mijn hoofd raakte, begon er van alles te gebeuren in mijn lijf. De drukte in mijn hoofd werd minder, ik kwam tot bezinning. Moest me overleveren aan een bepaalde soort rust die tot mij kwam. Ik zag ook kleuren die Carolien kon herleiden naar mijn “pijn plekken”.

    Deze behandeling heeft mij echt goed gedaan. Ik kwam vermoeid en met een lege blik in mijn ogen binnen. Na de behandeling was is ontspannen en zag ik weer die twinkeling in mijn ogen. Een vervolgdatum staat al en ik kijk er echt naar uit. Bijzonder wat drukpunten op je hoofd in aanraking met haar handen met je hele lichaam en geest doet.

  • Melinda Aupers

    Ik heb de Acces Bars als heel prettig ervaren, evenals dat je alles heel rustig en duidelijk uitlegt voordat je begint.

    Moeilijk onder woorden te brengen wat je voelt tijdens de behandeling maar voornamelijk een intense ontspanning, Het stromen van energie. Ik heb het gevoel gehad dat ik de negatieve energie uit mijn lichaam voelde ontsnappen. Klinkt misschien een beetje raar, maar naderhand was ik veel energieker. Ik vond het een bijzondere ervaring dank je wel.

  • Mary Verwoerd

    Hierbij mijn ervaring van de Acces Bars, ik lig rustig op de tafel en ben gefocust
    op mijn eigen lichaam. Mijn linker voet werd warm, en ik kreeg spontaan een druk op
    mijn borst, die ook weer snel afnam. Op dat moment kwamen er een paar tranen.

    De hele behandeling voel je dat je lichaam aan het werk is, maar je kunt het niet precies
    omschrijven wat.Na de behandeling kwam ik op de plek waar mij veel onrecht is aangedaan,
    ik voelde woede op komen en later verdriet.

    Ik merkte dat ik het kon toelaten maar ook beter weg kon zetten. Beredenerend, ik voelde
    nog steeds een blokkade om mijn gevoel toe te laten, maar de deurtjes staan op een kier nu.
    Daar ben ik blij mee er volgen zeker meer sessies. Wil zo graag  weer een compleet persoon
    worden!. Niet een robot die leeft. Ben Carolien zeer dankbaar.

  • Miranda

    Ik heb de consulten bij Carolien ervaren als erg prettig. Carolien luisterde goed en kwam vervolgens vanuit intuïtie en op basis van een kaart-reading met prima tips en verdiepingsvragen.

    Daarnaast merkte ik dat de energetische behandeling die ze me gaf mij meer in balans bracht en daardoor rust gaven om mijn volgende stappen te zetten.

    “Heel erg fijn om dichter bij mezelf te komen “

  • Angeli

    Na een hele zware periode en een diep dal ,veel hoofdpijn en pijn in mijn lichaam heeft Carolien mij een chakra behandeling gegeven.

    Het heeft mij er bovenop geholpen en ik zie het leven weer van de zonnige kant en voel me weer vrolijk en positief.

  • Aja

    “De energetische behandelingen die Carolien van Hikarido mij regelmatig geeft, beïnvloeden zeer positief mijn energieniveau!

    We hebben ook mooie waardevolle gesprekken die mij steeds weer op nieuw spoor zetten.

    Een regelmatige energetische behandeling bij Hikarido kan ik daarom van harte aanbevelen!”

  • Chantal Heemskerk

    Ontzettend warm en open welkom,het voelt meteen vertrouwd. Bij Hikarido wordt er echt tijd voor je genomen, en nog mooier, ik neem weer tijd voor mezelf. Carolien voelt, hoort en ziet veel en weet dit om te zetten in goede adviezen waar je weer verder mee komt in je leven.
    Ik heb er veel aan gehad en heb er nog steeds veel aan. Ook als je denk niks te hebben met ‘dat zweverige’, dat valt reuze mee, Carolien geeft er echt haar eigen draai aan. Ga langs en ervaar het zelf zou ik zeggen.